Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Vloer is één van de belangrijkste uitstraling van uw pand. Door vuile inloop en andere invloeden gaat een vloer vervuilen. Alleen reguliere schoonmaak is niet voldoende voor vloeronderhoud. Periodieke onderhoud is daardoor aan te raden voor een bijdrage aan de uitstraling en het levensduur van de vloer. Wilt u de mogelijkheden bespreken over het vloeronderhoud? Onze adviseurs en specialisten staan u graag te woord.

Wij houden uw vloer in topconditie

Uw vloer krijgt het op een doorsnee werkdag aardig te verduren. Klanten en personeel lopen in en uit, en brengen mogelijk vuil van buiten meer naar binnen. Verder kan slijtage er voor zorgen dat uw vloer er vaal uit gaat zien. Dat is zonde want een vloer is één van de belangrijkste uitstraling van uw pand. Jazeker, de bedrijfsvloer kan worden gezien als een visitekaartje.

Alleen reguliere schoonmaak is niet voldoende om uw vloer goed te onderhouden. Het is dan ook zeker aan te raden om uw vloer regelmatig professioneel te laten reinigen door URAS Facilitair. Wij weten precies wat uw vloer nodig heeft en bieden periodiek specialistisch vloeronderhoud. Denk hierbij aan het deskundige reinigen en onderhouden van houten, PVC, (natuur)steen, linoleum, marmoleum, marmeren vloer en uiteraard tapijt. Onze vakmensen hebben voor elke voer een passende oplossing.

Bij URAS Facilitair is uw vloer in goede handen. Wilt u meer weten over onze manier van reinigen of informatie over onze scherpe tarieven? Neem gerust contact op met URAS Facilitair. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

error: Content is protected !!