Glasbewassing

Glasbewassing op eenzame hoogte

Schone ramen dragen bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. Daarbij zullen uw werknemers het waarschijnlijk prettig vinden om door een schoon raam naar buiten te kunnen kijken. Bovendien zorgt een goede lichtinval voor een groter welzijn op de werkvloer. Regelmatige en deskundige glasbewassing is hiervoor noodzakelijk. Bij URAS Facilitair bewijzen wij u graag dat dit helemaal niet veel hoeft te kosten, hoewel schone ruiten het gevoel van comfort in uw bedrijfspand aanzienlijk kunnen verbeteren.

Niet iedereen kan een raam goed en efficiënt wassen. De glazenwassers van URAS Facilitair zijn goed opgeleide vakmensen. Omgaan met een hoge ladder en met het juiste middelen, daar weten onze glazenwassers alles van. Schone en heldere ramen zijn belangrijk voor een goede lichtinval, maar ook voor de uitstraling van uw gebouw als visitekaartje van de organisatie. Frequenties worden uiteraard afgestemd op uw wensen. Desgewenst kunnen onze glazenwassers ook binnen uw gebouw de ramen wassen.

Wilt u meer weten over de professionele glasbewassing door de vakmensen van URAS Facilitair? Of bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u.

error: Content is protected !!